Passa al contingut principal

Es complica la continuïtat del CF Mareny en 2a divisió

Partida contra el Nàquera. 17/01/2015.
Després d'un mes de desembre on el Club Frontenis Mareny només va aconseguir traure endavant 2 partides de les 6 que va disputar a casa, el nou any tampoc ha capgirat la dinàmica negativa de resultats. Només 2 de les últimes 9 partides han pujat al seu caseller de victòries.

Els marenyers encetaven gener amb la visita a la recentment inaugurada pista de l'Alboraia, aleshores líder de la competició i que compta amb jugadors d'àmplia experiència en categories superiors. Els pitjors presagis es compliren i el CFM va perdre les 3 partides sense poder presentar resistència en ninguna d'elles.

La següent jornada tocava rebre al Nàquera A, un equip que es disputava la primera posició amb l'Alboraia. Amb molt de sofriment Sergi i Víctor aconseguiren la victòria per 30-28 en la primera partida de la vesprada. Adri i Andreu, per la seua banda, no pogueren passar dels 13 punts en el segon enfrontament. En la tercera partida Àlex i Carles jugaren un gran frontenis davant una parella de gran entitat que, tot i això, no els va servir per apuntar-se la victòria. Al remat, derrota per 27-30.

El darrer dissabte els nostres visitaven la pista del Benaguassil B, un rival directe en la lluita per la salvació. La jornada començà malament, derrota d'Àlex i Carles que no aconseguiren manar de la partida en cap moment. Víctor i Sergi, després d'un inici dubitatiu, agafaren una renda que els va valer per imposar-se sense patir en excés al tram final. En el tercer enfrontament, Sergio i Andreu plantaren cara a una parella rival molt compensada, però al capdavall el desavantatge inicial va resultar una rèmora massa pesada i van caure per 30-24.

Les pròximes jornades es presenten clau per resoldre si el CFM té opcions de mantindre la categoria per segona temporada consecutiva. El primer desafiament serà davant el Chiva el pròxim dissabte a les 17h a la pista del Poliesportiu Municipal del Mareny.

Comunicat Club de Frontenis Mareny

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.