Passa al contingut principal

El campanar de l'església s'ha reformat mitjançant una subvenció de l'Ajuntament

Reforma al campanar.
Durant els últims anys, en el temple parroquial en honor a la Verge del Roser s'estan duent a terme una sèrie de reformes, per a conservar millor l'edifici, tant a la part interior, amb la pintada de les parets, com a l'exterior, amb l'aïllament contra les goteres. Ara, li ha arribat el torn al campanar.

Mitjançant una subvenció de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes, s'ha pogut fer efectiva l'obra que consisteix en arreglar els desperfectes que va ocasionar un llamp, fa més de vint anys, impactant en la creu que coronava el temple.

S'ha optat per no tornar a posar una creu i evitar així l'atracció de possibles llamps novament, i a més, perquè el ferro acabaria rovellant l'obra i ocasionaria fissures. És per això, que és un remat de pedra el que s'ha ubicat a la part més alta del temple.

Manuel Ortí, capellà del Mareny, ha assegurat que seguiran duent-se a terme més reformes en l'església, que començà a construir-se en l'any 1942. Entre altres, ha indicat, es netejarà la pedra del campanar i, també, es pintarà la façana.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.