Passa al contingut principal

Ximo Puig va mostrar el seu recolzament a les Entitats Locals Menors en la seua visita al Mareny

Membres de la llista municipal socialista amb Ximo Puig.
El secretari general del PSPV, Ximo Puig, acompanyat d'alguns membres de la llista autonòmica com són Paco Signes, Xavier Simon Alventosa, Toni Galan, i diputats nacionals com Toni Such i Jose Luis Ábalos, visitaren el dijous 9 d'abril el Mareny de Barraquetes.

Amb aquesta visita al Mareny de Barraquetes reforcen la seva aposta per la continuïtat de les Entitats Locals Menors.

Com és sabut per tots, el PSPV ha apostat des del principi per la continuïtat d'aquestes Entitats Locals Menors, fent algunes actuacions com:

• El 2013, el portaveu Rafa Rubio presenta per registre d'entrada a les Corts Valencianes una proposta de resolució, instant al Consell que trasllade al Govern d'Espanya que les competències siguen atribuïdes directament a les Entitats Locals Menors.

• El 18/12/2014 El grup parlamentari del PSOE insta a la mesa del Congrés dels Diputats a Madrid el debat del termini de la presentació de comptes de les Entitats Locals Menors, ja que no considera correctes els terminis que va posar el govern del Partit Popular.

Hem de dir, que des del PSPV s'han atés les peticions que des de les Entitats Locals Menors hem realitzat per a poder cobrir les nostres necessitats, i així deixar de ser les administracions més discriminades de l'Estat Espanyol. Així, al programa electoral del PSPV, a l'apartat de "Programa electoral de xicotets i mitjans municipis" es transforma en "Programa electoral de xicotets i mitjans municipis i entitats locals menors".

Per tant, cal dir, que hui en dia, el PSPV és l'únic partit que defensa les Entitats Locals Menors i també defensa els municipis menors de 5000 habitants. No com Ciutadans i UPyD, els quals porten l'eliminació d'aquests municipis al seu programa electoral.

Una vegada més, el PSPV defensa els interessos dels mitjans i menuts municipis i de les Entitats Locals Menors, i garantiran la seva existència com així ho inclouen al seu programa electoral.

Comunicat Socialistes del Mareny

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos. Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos , naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic. A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.