Ves al contingut principal

El Mareny és un dels escenaris d'una pel·lícula valenciana

Gravació a la Platja del Rei. Imatge: Tarannà Films.
El passat dimarts 30 de juny, el Mareny de Barraquetes acollia la gravació d'unes escenes que formen part de la pel·lícula 'La Família-Dementia', dirigida per la valenciana Giovanna Ribes i produïda per Tarannà Films, on reflexiona sobre les diverses etapes de la vida i les relacions familiars.

Més concretament, en la Platja del Rei i al Carrer Les Parres es gravaren unes seqüències de la pel·lícula, que està prevista que acaba de rodar-se en la tardor, i l'estrena podria dur-se a terme en setembre de 2016.

La directora opta altra vegada per una pel·lícula totalment valenciana, amb respecte a la producció i a les localitzacions, inclús apostant pel valencià com a idioma principal. A més del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, el rodatge també es realitzarà a València ciutat, Bétera, i el poble natal de la directora, Catarroja.

Sobre l'elecció del nostre poble per al rodatge, des de la productora ens han afirmat que "ha estat perquè el paisatge natural s'adaptava perfectament a l'exigència del guió. Les dunes formaven un fons molt bo per a utilitzar i també necessitàvem un carrer per a arribar a la platja. Ha estat una experiència molt bonica i un èxit total". I és que no cal dir que el Mareny és un poble de cine!

L'equip artístic compta amb reconeguts professionals valencians


Actors principals. Imatge: Tarannà films.
L'equip artístic compta amb alguns dels actors i actrius més reconegudes en el País Valencià i a nivell estatal.

Mireia Pérez i Lola Moltó tornen ser elegides com a protagonistes després de les seues excel·lents interpretacions en ‘Un Suave Olor a Canela’.

Pep Cortés, amb la seua llarga trajectòria en cinema i televisió, protagonitza el complex personatge de l'avi Roger. Serà acompanyat pel jove i prometedor Ciro Maró en el seu segon projecte de llargmetratge com a protagonista.

El repartiment també compta amb les col·laboracions especials de Sergio Caballero, Hwidar Abdelatif i Joan Gadea.

Sinopsi


Tracta sobre un universitari que acull al seu avi al seu pis, perquè es nega a anar a una residència malgrat els seus brots de senilitat. Ara són dos Roger perduts en la vida, buscant el passat que pareix real, sense entendre el present que sembla una mentida.

Roger, entre la veritat i ficció de la ment del seu avi, descobreix el passat d'eixa família que el conforma; els secrets, les velles lluites, el silenci, el dolor ben guardat o cridat i anirà junt a sa tia Andrea alleujant i fent d'ella, una família un poc més habitable o si no almenys, més amable.

Tarannà Films/Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.