Ves al contingut principal

La quarta edició dels Llibres Solidaris comença aquest divendres 7 d'agost

Llibres Solidaris.
Ja està en marxa la quarta campanya dels Llibres Solidaris que ve celebrant-se des de l'estiu de 2012 per part de l'Agència Municipal de Lectura, La Finestra del Mareny i l'Ajuntament. 

Si teniu llibres que ja no voleu, els podeu portar a la biblioteca per a posar-los a la venda en el mercadet solidari, que enguany tindrà lloc les vesprades dels divendres 7 i 14, i dissabte 15 d'agost, al local multiusos.

Hi ha llibres de tot tipus, des de literatura, novel·les, llibres infantils, en valencià, en castellà, best-sellers... Els preus de venda seran simbòlics (des d'1€ fins 5€), depenent de l'estat en què es troba l'exemplar i la grandària.

Com ja sabreu, aquesta és una iniciativa solidària i els diners que es recapten, van destinats a una causa benèfica. En aquesta quarta edició, igual que en les dues anteriors, la recaptació serà destinada als bancs d'aliments per a contribuir a les persones amb menys recursos econòmics.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.