Ves al contingut principal

Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, es va reunir amb Jordi Sanjaime

Moment de la reunió.
L'alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime, i la regidora Marisa Carbó, es van desplaçar el passat dimarts 1 de setembre fins l'Agència Valenciana de Turisme per a què conega la realitat de l'Ajuntament en quant als pocs recursos dels quals disposa, sol·licitant així una major ajuda.

A més, Sanjaime va demanar que les subvencions arriben directament a l'entitat local menor, perquè l'arribada dels diners no es demore més del que sempre es preveu.

En aquesta primera presa de contacte, Francesc Colomer ha mostrat el seu suport i reconeixement a aquesta entitat local menor, a la qual des de l'Agència Valenciana de Turisme se li tindrà en compte en futures dotacions per a la millora de l'equipament de platges.

De fet, Colomer n'és conscient de què es tracta d'una zona que cada vegada rep més afluència de visitants, atrets per la gastronomia, el clima i la platja. En un futur pròxim, té previst visitar el Mareny de Barraquetes.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.