Ves al contingut principal

La nova Diputació posa en marxa un projecte per a unir el Mareny amb el càmping Les Palmeres

Pablo Seguí, durant la seua visita.
El diputat de Carreteres Pablo Seguí va visitar el Mareny de Barraquetes per a interessar-se per les connexions que té el municipi i així dur a terme un projecte de millora.

En la visita, el diputat ha mostrat la seua ferma decisió de potenciar les voreres per a bicicletes i vianants que uneixen els pobles de la comarca de la Ribera Baixa, i ha assegurat que «des de l'Àrea de Carreteres volem garantir la seguretat tant per al vianant com per als ciclistes, a més de respectar el medi ambient».

El projecte, que costarà al voltant de 240.000 euros, es farà realitat per a l'any que ve i «beneficiarà els veïns i els comerços i potenciarà la seguretat de tots», ha conclòs Seguí.

Per la seua banda, l'alcalde de la localitat, Jordi Sanjaime, ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa d'aquest projecte ja que «per a un poble turístic com aquest, tan prop de la platja, és molt beneficiós que els habitants i els turistes disposen d'una millor circulació cap al poble i els seus comerços», ha destacat Sanjaime.

«La gent es podrà desplaçar amb tranquil·litat per a fer les compres diàries o, fins i tot, per a fer esport. Pensem que és un projecte molt necessari perquè afavorirà el poble i ajudarà a potenciar el turisme local», ha conclòs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.