Publicitat

dilluns, 28 de setembre de 2015

La nova Diputació posa en marxa un projecte per a unir el Mareny amb el càmping Les Palmeres

Pablo Seguí, durant la seua visita.
El diputat de Carreteres Pablo Seguí va visitar el Mareny de Barraquetes per a interessar-se per les connexions que té el municipi i així dur a terme un projecte de millora.

En la visita, el diputat ha mostrat la seua ferma decisió de potenciar les voreres per a bicicletes i vianants que uneixen els pobles de la comarca de la Ribera Baixa, i ha assegurat que «des de l'Àrea de Carreteres volem garantir la seguretat tant per al vianant com per als ciclistes, a més de respectar el medi ambient».

El projecte, que costarà al voltant de 240.000 euros, es farà realitat per a l'any que ve i «beneficiarà els veïns i els comerços i potenciarà la seguretat de tots», ha conclòs Seguí.

Per la seua banda, l'alcalde de la localitat, Jordi Sanjaime, ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa d'aquest projecte ja que «per a un poble turístic com aquest, tan prop de la platja, és molt beneficiós que els habitants i els turistes disposen d'una millor circulació cap al poble i els seus comerços», ha destacat Sanjaime.

«La gent es podrà desplaçar amb tranquil·litat per a fer les compres diàries o, fins i tot, per a fer esport. Pensem que és un projecte molt necessari perquè afavorirà el poble i ajudarà a potenciar el turisme local», ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.