Publicitat

dimecres, 23 de març de 2016

Les germanes Carla i Mònica Sansebastián Fos optaran a un premi estatal a l'excel·lència acadèmica

Les germanes Sansebastián Fos.
Les germanes Carla i Mónica Sansebastián Fos, naturals del Mareny de Barraquetes, han aconseguit el premi extraordinari de la Conselleria d'Educació al rendiment acadèmic en secundària. Són alumnes del col·legi concertat Luis Vives de Sueca. Aquest guardó s'atorga a aquells estudiants que aconsegueixen obtenir un 10 en el seu expedient acadèmic.

A més, les marenyeres Carla i Mónica, que també són companyes d'aula, han sigut seleccionades per a accedir al Premi Nacional d'Excel·lència Acadèmica d'Educació Secundària Obligatòria al que tan sols opten 22 alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Són les dues úniques de la Ribera Baixa que aspiren a aquest reconeixement.

«Aquesta és una gran recompensa per a elles, per descomptat, però també per a nosaltres, els mestres», va adduir Mariano Piqueres, director del centre recentment jubilat. «Aquest és el millor exemple de treball, d'equip, constància i afany de superació i millora que podríem transmetre», va afegir.

En els últims quatre anys set estudiants del col·legi Luis Vives han obtingut el premi d'excel·lència acadèmica. La direcció pedagògica de l'equip de professionals del centre l'ocupa actualment Mariel Piqueres.

Informació extreta del Levante EMV

Des de La Finestra del Mareny de Barraquetes volem donar-li la més sincera enhorabona a Carla i a Mónica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.