Ves al contingut principal

Quin oratge farà durant les Festes de Pasqua 2016

Oratge Festes de Pasqua 2016
Les Festes de Pasqua 2016 estan a punt de començar. El Mareny de Barraquetes es prepara per a celebrar, un any més, les Festes en honor a la Verge del Roser.

Però tots sabem que en Pasqua el cel és un clar condicionant de la celebració de les nostres Festes, per això, des de La Finestra del Mareny de Barraquetes vos avancem la previsió de l'oratge durant els propers dies festius al nostre poble.

Vent de ponent els tres primers dies de Festes


Dissabte 26: El cel estarà completament ras i el ponent protagonitzarà el dia. Les temperatures oscil·laran entre els 12 i els 22 graus. Ruixats completament descartats.

Diumenge 27: El dia començarà amb nuvolositats altes, però a partir de mitja vesprada els núvols desapareixeran i el cel quedarà ras. El vent de ponent bufarà durant tota la jornada i les temperatures rondaran els 14 i els 21 graus. Es descarta la possibilitat de pluges.

Dilluns 28: El ponent continuarà sent el protagonista acompanyat d'alguns núvols que no impediran que l'Ofrena i les Carrosses puguen celebrar-se amb normalitat. Les temperatures seguiran al voltant dels 12 i els 20 graus.

Dimarts 29: S'espera que el Sol lluïsca durant el dia més cerimoniós de les Festes. Probablement el ponent continue present durant el matí, però amb poca intensitat. De vesprada, el vent bufarà de xaloc que deixarà alguns núvols alts, tot i que no hi ha possibilitats de ruixats. Les temperatures estaran entre els 14 i els 21 graus.

Els dos últims dies de les Festes seran meteorològicament inestables


Dimecres 30: El vent bufarà de llevant i les màximes no passaran dels 16 graus. S'esperen intervals nuvolosos. Hi ha un 35% de possibilitat de pluja.

Dijous 31: Per a l'últim dia, els núvols cobriran el cel i s'espera que puga haver algun ruixat. Les temperatures estaran al voltant dels 15 graus.


AEMET/Oratgenet/Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.