Publicitat

dimecres, 8 de juny de 2016

L'Ajuntament del Mareny es reuneix amb la diputada de Benestar Social, Mercedes Belenguer

Carbó, Belenguer i Sanjaime.
El darrer dilluns 6 de juny, l’alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime i la regidora de Serveis Socials, Marisa Carbó, es van reunir a València amb Mercedes Belenguer, Vicepresidenta 8a de la Diputació de València i Diputada de l’Àrea de Benestar Social per a tractar diferents temes que afecten el nostre ajuntament.

De fa uns anys cap ací, s’han estat fent xerrades en tema de Benestar Social a la llar dels Jubilats, que arribaven de Diputació. La diputada Mercedes Belenguer va confirmar al nostre alcalde i la regidora que a partir d’ara, totes les subvencions, xerrades informatives i qualsevol cosa que organitze l’Àrea de Benestar Social arribaran directament a les Entitats Locals Menors, que tindran el mateix tractament que els municipis.

Açò és una gran notícia per al nostre poble, el Mareny de Barraquetes, ja que es podran realitzar més actuacions en matèria de Benestar Social de les que es realitzaven abans. Per la seua banda, la diputada va agrair la visita del nostre alcalde i la nostra regidora i va reiterar la seua ajuda a les Entitats Locals Menors.

Ajuntament Mareny de Barraquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tot aquell comentari que continga insults o males formes serà esborrat.