Ves al contingut principal

L'Ajuntament del Mareny es reuneix amb la diputada de Benestar Social, Mercedes Belenguer

Carbó, Belenguer i Sanjaime.
El darrer dilluns 6 de juny, l’alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime i la regidora de Serveis Socials, Marisa Carbó, es van reunir a València amb Mercedes Belenguer, Vicepresidenta 8a de la Diputació de València i Diputada de l’Àrea de Benestar Social per a tractar diferents temes que afecten el nostre ajuntament.

De fa uns anys cap ací, s’han estat fent xerrades en tema de Benestar Social a la llar dels Jubilats, que arribaven de Diputació. La diputada Mercedes Belenguer va confirmar al nostre alcalde i la regidora que a partir d’ara, totes les subvencions, xerrades informatives i qualsevol cosa que organitze l’Àrea de Benestar Social arribaran directament a les Entitats Locals Menors, que tindran el mateix tractament que els municipis.

Açò és una gran notícia per al nostre poble, el Mareny de Barraquetes, ja que es podran realitzar més actuacions en matèria de Benestar Social de les que es realitzaven abans. Per la seua banda, la diputada va agrair la visita del nostre alcalde i la nostra regidora i va reiterar la seua ajuda a les Entitats Locals Menors.

Ajuntament Mareny de Barraquetes

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.