Ves al contingut principal

La IX Volta a Peu del Mareny arribà al miler de participants

Eixida des de la Placeta.

Resum de la IX edició de la Volta a Peu

Corredors recollint xips i dorsals.
L'ambient que es viu en el Mareny durant la vesprada en què se celebra la Volta a Peu, és únic. Molt probablement, siga el dia que més gent recorre els carrers del nostre poble ja que a banda dels corredors i caminants, se'ls han de sumar les persones que els hi acompanyen.

La llista d'inscrits per a la IX edició de la cursa era de 840, tot i que foren més les persones que la van realitzar sense haver-se inscrit prèviament, apropant-se així als 900 corredors. Una hora abans del començament de la cursa, un centenar de caminants recorregueren el trajecte del circuit en poc més d'una hora. En total, un miler de participants realitzaren la IX edició de la Volta a Peu, convertint-la en una de les més participatives.
Tallades de melons per als participants

Des de les 16h, els col·laboradors en l'organització ja començaren a preparar les taules per a repartir xips i dorsals, i la de meta: amb 800kg de meló d'alger del Mareny. També, enllestiren els dos punts d'avituallament en dos punts intermigs del circuit, amb un total de 5.000 botelles d'aigua.

Punt d'aigua en arribar a meta.
A partir de les 18h, anaven arribant els participants i el degoteig no va parar fins l'hora de la cursa. Alguns asseguraven no trobar llocs d'aparcament, i és que els pàrquings estaven plens de gom a gom. Tot això, és un gran benefici per al comerç local. Tots els bars, forns, i establiments en general van traduir la gran quantitat de gent en feina.

Ruben Crespo, campió absolut de la IX Volta a Peu


Arribada a meta del campió,
Rubén Crespo.
Un masclet disparat per l'alcalde, Jordi Sanjaime, va donar el tret d'eixida des de la Placeta i 23 minuts i 34 segons després, Ruben Crespo de Crespo Cronorunner, creuà la línia de meta.

Tan sols dos segons més tard, la va creuar el seu company de club i germà, Salva Crespo, i en tercera posició, amb quatre segons de diferència amb el campió, José Antonio Pérez, del C.A. L'Alcúdia.En la categoria local masculina:
  • Marc Sansebastian, 26'58", 1r classificat.
  • Juan Fuster, 28'38", 2n classificat.
  • Joan Aguado, 29'04", 3r classificat.
 En la categoria local femenina:
  • Cheli Fuster, 37'49", 1a classificada.
  • Mari Ferrando, 41'55", 2a classificada.
  • Maribel Soriano, 41'57", 3a classificada.
Consulteu els resultats en: CRONORUNNER

Campions locals, junt al regidor d'esports i l'alcalde.
Els trofeus van ser realitzats per l'escultor local, David Furió, que representa el circuit de la Volta a Peu. El regidor d'esports, Ivan Peruga, i l'alcalde del Mareny de Barraquetes, Jordi Sanjaime, van ser els encarregats d'entregar els premis als campions i a les campiones de les diferents categories.

Vídeo resum de la IX Volta a Peu.

Ara, a continuar gaudint del Juliol Esportiu i pensant ja en la X edició de la Volta a Peu!
Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

El Consell valencià pretén catalogar la Platja del Rei com a 'platja natural'

El passat 31 de maig, l'alcalde Jordi Sanjaime i la regidora Marisa Carbó es van reunir amb Pilar Álvarez (Subdirectora General de Ports i Costes), Carlos Domingo (Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat) i Francesc Signes (Subsecretari Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) per a saber la situació de la platja del nostre poble, el Mareny de Barraquetes, després de les noves informacions.
Des de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori volen catalogar la Platja del Rei com a “platja natural” al tram de cordó dunar que comprén des del passeig fins a la desembocadura de la Gola.

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.