Ves al contingut principal

Club de Córrer Mareny a la XXV Volta a Peu de Sueca

Abans de començar.
Dissabte 29 a les 18:15h, se citaren més de 1.000 persones en la penúltima cursa del Circuit CRM Ribera del Xúquer de l’any 2012, la 25a edició de la Volta a Peu de Sueca.

S’havia dissenyat un circuit tancat (eixida i meta en el mateix punt) de 10 quilòmetres que començava i acabava al C/Sequial, amb part del traçat per dins dels carrers del poble, i amb una altra part bordejant la vora del riu Xúquer

Fins a onze marenyeres i marenyers (5 integrants del C.C. Mareny i 6 indepents) es desplaçaren a Sueca per a disputar la 13a prova del Circuit. Els resultats foren els següents:

 • Jordi Meseguer Llopis, el primer dels marenyers i 2n classificat local, arribà en la posició 16a de la general, i en la 7 de la seua categoria Senior M,  en 00:36:41. (C.C. Mareny de Barraquetes)
 • Marc  Sansebastián Fos, arribà a meta en la posició 47a de la general, i en la 24 de la seua categoria Senior M, en 00:38:16. (C.C. Mareny de Barraquetes)
 • Juan Fuster Roselló, arribà a meta en la posició 76a de la general, i en la 32 de la seua categoria Veterà A, en 00:40:01. (C.C. Mareny de Barraquetes)
 • Carlos López Guijarro, arribà a meta en la posició 279a de la general, i en la 109 de la seua categoria Veterà A, en 00:46:47. (C.C. Mareny de Barraquetes)
 • Sonia Carrascosa Borja, arribà a meta en la posició 381a de la general, i en la 8 de la seua categoria Veterana A, en 00:49:30. (C.C. Mareny de Barraquetes)
 • José Vicente Martí Romero, arribà a meta en la posició 390a de la general, i en la 61 de la seua categoria Veterà B, en 00:49:36. (Independent)
 • Pere Lledó Sapiña, arribà a meta en la posició 454a de la general, i en la 79 de la seua categoria Veterà B, en 00:51:25. (Independent)
 • Clara Lledó Trescastro, arribà a meta en la posició 480a de la general, i en la 12 de la seua categoria Senior F, en 00:52:03. (Independent)
 • Dioni López Elson, arribà a meta en la posició 587a de la general, i en la 214 de la seua categoria Veterà A, en 00:55:42. (Independent)
 • Javier Iborra Vernia, arribà a meta en la posició 588a de la general, i en la 215 de la seua categoria Veterà A, en 00:55:42. (Independent)
 • Josep Sarrió Bono, arribà a meta en la posició 730a de la general, i en la 238 de la seua categoria Veterà A, en 01:01:15. (Independent)


El II Circuit CRM Ribera del Xúquer està finalitzant. L’última cursa tindrà lloc a Alzira, el proper diumenge 4 de novembre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

El Parc Natural de L'Albufera, del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú, flamenc o negret comú, segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls.
Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

'Tasta el Mareny' i l'Escola Pública marquen l'agenda del cap de setmana

El Mareny de Barraquetes inaugura este cap de setmana la 3a Fira del Comerç i Turisme. L'esdeveniment, que tindrà lloc al carrer l'Església, tindrà com a protagonistes els productes agrícoles de temporada procedents de l'horta local.
Els stands locals estaran formats per l'Ajuntament del Mareny, Construccions J. Palacios, Montajes Mareny, El Casino, Fruites i Verdures Luci i Harlem Espectáculos. Des d'altres localitats vindran El Quemaito, Carnicería Isidora (Requena), Clòtxina Valenciana, Anchoas de Santoña i La Flama (Foodtruck).

La Falla Sol i Tarongers ultima els preparatius per a la festa fallera d'estiu

La Falla Sol i Tarongers, després de l'èxit aconseguit en el sopar organitzat en el mes de juliol al cau faller, torna a la càrrega el dissabte 6 d'agost amb una festa fallera d'estiu que compta amb la col·laboració de la Junta Local Fallera de Sueca, Mareny i Perelló i amb el patrocini de l'Ajuntament del Mareny de Barraquetes.
La festa fallera començarà de vesprada amb un passacarrer que recorrerà els principals carrers del nostre poble amb la música de la xaranga 'Ah, jo què sé'. A continuació, se celebrarà un sopar al poliesportiu per al qual els tíquets estaran a la venda, per un preu de 6€ fins el dijous 4 d'agost, en la Cafeteria Adri (de 19:30h a 21:30h), i en les perruqueries Herminia i Vicent.