Passa al contingut principal

Els Reis Mags van omplir d'il·lusió, alegria i màgia els carrers del Mareny

Melcior, Gaspar i Baltasar.
El 5 de gener probablement siga el dia més màgic per als més menuts, que esperaren impacients l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, i amb ells, els regals. Al nostre poble no va faltar la majestuosa cavalcada i el Parc Infantil durant el matí.

Des de les 10h el Poliesportiu acollia castells inflables, pista de quads, simuladors de F1, pista americana, parc de boles, bou mecànic i altres atraccions que atragueren al públic infantil de la nostra localitat. Un matí intens que era preludi d'una vesprada màgica amb la visita de ses Majestats d'Orient.



Cavalcada de Reis 2015.
Puntuals a la cita, els Reis Mags arribaven a les 18:30h al Mareny de Barraquetes des de La Partida. Just a l'entrada del nostre poble, els esperaven els tres patges reials per ajudar-los a repartir els regals. A la Placeta esperaven més d'un centenar de persones que acompanyaren la carrossa del Reis fins l'església per a recollir caramels i joguines.

Després, va tindre lloc la tradicional repartida de regals dins del temple de la Verge del Roser, per a tots aquells xiquets i xiquetes que s'havien portat bé.

I així, s'acabà una de les nits més màgiques de l'any. La cavalcada de Reis va estar organitzada per l'Ajuntament del Mareny amb la col·laboració especial dels Festers de Pasqua 2015.

Redacció

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El C.C. Mareny de Barraquetes a Riola

Els representants marenyers. Ahir dissabte a les 20 h, tenia lloc la XIII Volta a Peu pel Xúquer de Riola , coincidint amb les seues festes patronals. Aquesta era la 10a prova del II Circuit CRM Ribera de Xúquer . En una setmana, el nostre Club de Córrer ha estat representat en dos curses .

L'albufera concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies

Ànecs en la sèquia dels arbres. El Parc Natural de L'Albufera , del qual forma part també el Mareny de Barraquetes, concentra 73.500 aus aquàtiques hivernants de 68 espècies diferents, amb registres històrics d'exemplars de moret comú , flamenc o negret comú , segons l'últim Cens Internacional d'Aus Aquàtiques Hivernants realitzat en tots els aiguamolls. Fonts de la Conselleria de Medi Ambient han informat que les xifres aconseguides aquest hivern vénen marcades pels màxims sense precedents per a aquest aiguamoll del moret comú, amb prop de 700 exemplars, de flamenc, amb 640 i de negret comú, del que s'han registrat més de 130.

Contar-Comptar Enrere

Contar enrere no és el mateix que comptar enrere... Contar i comptar, dues paraules que fonèticament es confonen molt si no hi estem atents. Contem cada dia i comptem cada dia també. Contem històries de veres o imaginàries, del present i del passat; inventem històries de futur, relats de fets anònims o propis que adornem literàriament quan ens convé o simplifiquem si ens afecta massa o ens dol.